Elke middag leuke spellen!
22-05-2019

Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019: elke middag leuke spellen. Kijk snel om te zien wat we allemaal voor de jeugd bedacht hebben! Het wordt heel de week een waar spektakel!

In het thema "De Kermis" gaan wij elke middag leuke spellen organiseren voor de kinderen in en om het zwembad. Wat dacht je van de volgende activiteiten?Maandag 12 augustus: met gekke bekken gaan we touwtje trekken

Vandaag starten we de zwem4daagse met de bekendste attractie van de Kermis: touwtje trekken. Je kunt op de kant en in het water aan een touw trekken. Haal jij die mooie prijs uit het water?  

Dinsdag 13 augustus: Door het vele water klotsen, zullen we zeker gaan botsen. 

Oei oei, als dat maar goed gaat! Vandaag gaan we in een botsauto zitten en proberen we zo weinig mogelijk obstakels te raken. Ben jij zwemvaardig genoeg om hier ongeschonden uit de strijd te komen? 


Woensdag 14 augustus: We gaan met prijzen strooien tijdens het blik gooien. 

Vandaag kun je je beste beentje voorzetten en laten zien hoe goed jij met een bal tegen blikken aan kunt gooien. En we hebben een paar super leuke prijzen als het je lukt om alle blikken om te gooien. Snel dus naar het zwembad vandaag.
 

Donderdag 15 augustus: De razendsnelle spin, wie durft hier in? 

​Durf jij het aan? Weet je het zeker? Hij ziet er best wel gevaarlijk uit hoor die spin. Kun jij hem bedwingen, of val je er toch vanaf in het water? 


Vrijdag 16 augustus: Ik zie ze bengelen, wie gaat die eendjes hengelen? 

Op de laatste dag mag je proberen om dat juiste eendje uit het water te hengelen. Ben jij vaardig genoeg  om een eendje te vangen en heb je het geluk dat er een mooi prijsje aan hangt?